• luister-t
  • ontwikkel-t
  • verbind-t
  • versterk-t

BIND-t.

Met BIND-t willen we het werken makkelijker maken. Door het inzetten van coaching, training en onderzoek zorgen we voor meer mogelijkheden in bedrijven. We werken voor sectoren waar de druk hoog is. Zoals industrie, food, veiligheid, zorg en onderwijs. Het werk zelf is hier vaak complex genoeg. Als we dan een steentje bij kunnen dragen, doen we dat graag. 

onze gereedschapskist

We staan graag met onze voeten in de klei. Mensen in een organisatie hebben zelf de antwoorden en oplossingen, ze kunnen er alleen soms niet bij. Daarom stellen wij vragen en kijken zonder oordeel of advies, naar hoe het beter kan. Zodat er weer meer mogelijkheden ontstaan en zin tot actie. Dit doen we wel no-nonsens manier. Onze roots liggen tenslotte in Rotterdam -t. Dat zie je terug in onze aanpak, pragmatisch, in de praktijk toepasbaar, mouwen opstropen en doen wat er gedaan moet worden.

De aanpak van BIND-t is gebaseerd op: 

  • Een systemische kijk naat hoe de omgeving mee meedoet bij het gedrag van een individu, team of organisatie.
  • Onderzoek naar persoonlijkheden, communicatie stijlen, drijfveren, groepsdynamica, identiteit en organisatie cultuur, als basis voor ontwikkeling. Hiervoor gebruiken we o.a. Spiral Drives.
  • Serious Play, een wetenschappelijk bewezen manier van leren waarbij we de handen inzetten als verlenging van onze hersenen. Twee vormen van serious play die wij inzetten zijn 'Ervaringsleren' en 'LEGO® Serious Play®'.

BIND-t is gecertificeerd bij de LVSC als register coach en organisatiebegeleider, een beroepsvereniging van en voor professionele coaches en supervisoren. Trained facilitator of LEGO® SERIOUS PLAY® method and materials. Spiral Drives™ individueel en collectief partner. Learning path ervaringsleer en MapsTell gercertificeerd.