contact.

BIND-t V.O.F.

Middeldijk 56A

2992 SJ Barendrecht

KVK Rotterdam 88323390

BTW NL864578891BO1

IBAN NL43INGB0101257449

BIND-t is een samenwerkingsverband van coaches, trainers en organisatiebegeleiders. Vaste contactpersonen zijn:

Tamara de Jong

T 06 460 477 86

E tamara@bind-t.nl

Roos Anemaet

T 06 520 673 13

E roos@bind-t.nl

op bezoek

Het kantoor van BIND-t bevindt zich op een bedrijventerrein in Barendrecht. 

Route

Rij richting Zierikzee. Eenmaal op de A29 neem je de afslag Barendrecht. Onderaan de afslag ga je naar links om vervolgens bij de direct volgende stoplichten rechtdoor te gaan. Wanneer je deze stoplichten voorbij bent, volgen er snel opnieuw stoplichten. Hier ga je naar links om bij de daaropvolgende rotonde rechtdoor te gaan. Nu rij je naar boven richting de middeldijk. Eenmaal boven neem je op de rotonde de eerste afslag. Dit is de middeldijk. Kort na de eerste afslag aan je linkerhand, volgt een tweede afslag. Neem deze afslag. Let op: dit is een fietspad. Hier mag je als auto te gast overheen. Onderaan rijd je het bedrijven terrein van Anemaet Barendrecht op via de brede oprit naast woonhuisnummer 60. Je vindt ons pand op de kopse kant van de witte panden bij het water.

Parkeren

Je kunt parkeren bij de borden met daarop het BIND-t logo. Mocht daar geen ruimte zijn dan kun je langs de heg parkeren van de woning op nummer 60. Let op:  De oprit en parkeerplaatsen naast woonhuis nummer 56 zijn voor privé gebruik. Parkeren op het terrein achter de afgezette pylonen, en op/ afrijden bij deze oprit is niet toegestaan.

Openbaar vervoer

Er zijn twee mogelijkheden om BIND-t met het OV te bereiken:

  1. Reis naar metrostation zuidplein en neem daar de bus naar Barendrecht (voor het juiste nummer en tijden zie ov9292.nl). Vanaf de bushalte is het ca. 5 minuten lopen.
  2. Reis naar treinstation Barendrecht en neem daar de bus (vanaf de halte ca. 7 minuten lopen) of wandel over de dijk naar ons pand (ca 35 minuten lopen)

met ons afspreken

Wilt u met ons overleggen of een afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter dan nemen wij contact op.