Onze opdrachtgevers vertellen

Fruity Line.

Europese marktleider in koudgeperste sappen


"In het kader van leiderschapsontwikkeling hebben we onder jullie bezielende leiding een 2 jaar durend traject ingezet, dat startte met een programma voor elke individuele deelnemer en eindigde met een team dat elkaar weet vinden, aanspreekt en samenwerkt.

In de eerste instantie was deelname verplicht, maar dat wijzigde al snel naar enthousiasme om met elkaar (soms met best wel lastige thema’s) aan de slag te gaan. De combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele coaching heeft ervoor gezorgd dat een ieder op zijn manier kon en mocht groeien in en met de groep. Het was iedere keer genieten en hard werken tijdens de bijeenkomsten, met een heel mooi resultaat. We zijn echt gegroeid! De manier van interactief leren, de afwisseling tussen theorie en “ervaren” werkte voor ons erg goed. De theorie werd direct in de praktijk ervaren, waardoor het veel beter bleef en blijft 'hangen'. De nieuwe zienswijzen waren wijze lessen en als we dachten dat we het wisten, werd er wel weer een nieuw perspectief ingebracht! Super bedankt dat jullie ons meegenomen hebben op ontdekkingstocht over het thema leiderschap en teamvorming."

- Hilde, HR manager 

"Bedankt voor de afgelopen jaren. Ik ben een van de gelukkige die het hele ontwikkelingstraject heeft mogen doorlopen. Ik heb het als zeer fijn ervaren. De mate van maatwerk voor ons als bedrijf/team en de leuke persoonlijke begeleiding voelde erg goed. De persoonlijke gesprekken deden mij ook goed, heb deze vooral als uitlaatklep gebruikt. Los van de inhoud vond ik het “gedwongen/gepland” samen komen goed voor het team. Dat jullie daar als externe dan de lead in hadden pakte goed uit. De kunst is nu wel om de theorie in de praktijk te blijven gebruiken in de dagelijkse flow."

-Jacco, Productieleider Fruity Line

"Ik vond jullie begeleiding echt een cadeautje! Ondanks de drukte en de vele prioriteiten op het werk, gaf dit mij energie. De groepsbegeleiding droeg voor mij bij om in de hectiek de andere managers beter te leren kennen. Zodat ik weet hoe ze het beste te kunnen benaderen. Hierdoor maakte ik op het werk ook makkelijker connectie om zaken meer gezamenlijk op te pakken. De groepsbijeenkomsten met de werkvormen en de bewustwording waar wij staan als managersgroep/ organisatie waren heel waardevol. Ook de 1 op 1 gesprekken vond ik superfijn. Dit draagt bij aan nog meer inzicht in mijzelf en hoe ik met situaties om ga. Hierin kon ik ook sparren over praktijksituaties, wat weer bijdroeg aan mij staande te houden in onze organisatie."

- Jessica, Kwaliteitsmanager Fruity Line


Gemeente Rotterdam.

Afdeling Beheer & Ondersteuning


"Wat een geweldige ervaring bij BIND-t! Hun begeleiding en coaching tijdens onze tweedaagse teamsessie met LEGO Serious Play was fantastisch. Het was verbazingwekkend om te zien hoe ze met creatieve methoden zoals LEGO ons hielpen onze ideeën tot leven te brengen en diepgaande inzichten te verkrijgen in hoe we als team samenwerken en communiceren.

De coaches waren buitengewoon deskundig en ondersteunend, waardoor we ons echt op ons gemak voelden om onze gedachten te delen en te verkennen. Ik kan BIND-t ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een innovatieve en stimulerende teamcoachingervaring!"

- Patrick, Afdelingsmanager Beheer & Ondersteuning Gemeente Rotterdam