bij uw organisatie.

Soms moet het in een organisatie anders. Dit vraagt iets van de mensen en het leiderschap. Vaak gaat zo'n proces niet vanzelf. We helpen daarin graag een handje mee.

team coaching

Door het het coachen van teams, MT's, werkgroepen, stuurgroepen. Gebruikmakend van o.a. groepsdynamica, deep democracy, drijfveren, ervaringsleer en LEGO® Serious Play®. Net naar wat bij het team past. 

individuele coaching

Ter ondersteuning van de ontwikkeling van een persoon, team, management of organisatie. Voor als je klem bent komen te zitten in een werk of privé situatie.

training

Gericht op intermenselijke aspecten van het werk. Zoals ergernissen op de werkvloer, werken onder druk, stress communicatie, issues in een team, conflicthantering, besluitvorming, verschil in communicatiestijlen en drijfveren, samenwerken in de 21e eeuw. 

onderzoek

Onderzoek naar de cultuur van organisaties en de drijfveren of communicatiestijl van teams en medewerkers. We werken met testinstrumenten zoals het drijfveren onderzoek Spiral Drives™️Of een ©Identiteitsonderzoek op maat.

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Op dit moment zijn we actief bij AVR, Fruity Line, Alco, Gemeente Rotterdam, Veilig thuis, In Holland, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ikazia/Maaststad ziekenhuis. Met plezier zetten wij ook met u eerste stap daarin. Samen kijken we naar de situatie, hoe het zo gekomen is en of we tot actie kunnen overgaan. 

In al onze opdrachten streven we naar een situatie waar mensen gemotiveerd samenwerken. Waar leiderschap taakgericht én mensgericht is. En collegialiteit doorklinkt in de communicatie.