Spiral Drives™️

BIND-t is licentiehouder van Spiral Drives™️. Een instrument dat in kaart brengt wat de drijfveren van een organisatie zijn. Dit kan op collectief-, team-, of individueel niveau. Spiral Drives is gebaseerd op het drijfverenDNA™ met de wetenschappelijke theorie van Prof. Clare W. Graves als voornaamste bron. Wij vertalen deze theorie naar een praktisch inzetbaar instrument voor ontwikkeling van mens, team en organisatie. 

collectief drijfverenDNA™

Inzicht in de diepste onderstroom van teams en organisaties. Grip op cultuur, energie en identiteit als dé basis voor succesvolle strategische ontwikkeling.

team drijfverenDNA™

Teams functioneren het beste als teamleden elkaar versterken. Spiral Drives legt de onderlinge patronen bloot ter optimalisatie van teamdynamiek. 

individueel drijfverenDNA™

Het beste uit jezelf en elkaar start bij je drijfverenDNA™. Verbeter je persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Neem je sturing in eigen hand.

Het drijfverenDNA™ is de automatische piloot achter een organisatie, team of persoon. Het maakt dat we snel en effectief kunnen handelen. Slechts 5% van het gedrag komt voort vanuit het bewustzijn, de rest wordt onbewust gestuurd vanuit het drijfverenDNA™. Wij bieden inzicht in dit drijfverenDNA™. Maken de sturing achter het denken, voelen en handelen bewust. 

Interesse in een drijfveren onderzoek? Neem contact op met tamara@bind-t.nl