BIND-t.

Met BIND-t willen we het samenwerken in bedrijven makkelijker maken. Vooral in voor sectoren waar de druk van het werk zelf al hoog is. Zoals in veiligheid, industrie, productie, zorg en onderwijs. Daar wil je niet ook nog onderling gedoe bij hebben. Als we daarin een steentje kunnen bijdragen, met coaching, training en onderzoek, doen we dat graag.

onze gereedschapskist

Mensen in organisaties hebben zelf de antwoorden en oplossingen. Zij weten het beste wat voor hun werkt. Daarom stellen wij vragen en kijken zonder oordeel of advies, naar hoe het beter kan. Zodat er weer meer mogelijkheden ontstaan en zin tot actie. Dit doen we op een no-nonsens manier. In de praktijk toepasbaar.

De aanpak van BIND-t is gebaseerd op: 

  • Een brede kijk naar hoe de hele omgeving meedoet bij het gedrag van een individu, team of organisatie. Hiervoor gebruiken we onder andere Deep Democracy.
  • Onderzoek naar persoonlijkheden, communicatie stijlen, drijfveren, groepsdynamica, identiteit en organisatie cultuur, als basis voor ontwikkeling. Hiervoor gebruiken we o.a. Spiral Drives.
  • Serious Play een wetenschappelijk bewezen manier van leren waarbij we de handen inzetten als verlenging van onze hersenen. Twee vormen van serious play die wij inzetten zijn ervaringsleren en LEGO® Serious Play®.

BIND-t staat voor verbinden. Mensen, teams en afdelingen samenbrengen in organisaties. De -t erbij maakt het een werkwoord. Er actief mee bezig zijn. Een bint is ook een draagbalk in de bouw. In die zin zijn we een steun in de rug. 

 

We zijn gecertificeerd bij de LVSC als register coach en organisatiebegeleider, een beroepsvereniging van en voor professionele coaches en supervisoren; Facilitator of LEGO® SERIOUS PLAY® method and materials. Spiral Drives™; Learning path ervaringsleer; Maps TEll en Deep Democracy.